Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustens öga

Kastar ett öga
En flammande eld
Inom mig
skriker
Berörs av dig
Vill ha dig i mig sakta, djupt
Egga mig mer




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-17 17:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själen är så djup som man vill ha den eller kanske än djupare än man tänkt sig, självklart vill man att någon tränger djupare in i ens personlighet.
2012-11-17

    ej medlem längre
Bra skrivet. Gillar eldigheten och dispositioneringen. Gillar ordet EGGA.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP