Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar aldrig slut

Hon och jag

barn och barn

barnbarn barnbarn barnbarn

När hon och jag är borta

kanske barnbarnen har barn

då är det fortfarande tre generationer

När barnen är borta....osv

Vi kommer att leva för evigt!




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-17 21:04



Bookmark and Share


  walborg
Ja visst - åtminstone så länge någon minns oss tror jag
2012-11-17

  Maria T
och livet är en gåva
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP