Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag drömmer

 

jag drömmer

när dagen

är mörk och lång

 

vill må bra igen

hoppet finns

men ibland

sitter det långt

inom mig

 

mitt tålamod prövas

när inte kraften och

energin finns

så kan jag inget göra

mer än vila och ta det

lugnt

 

jag drömmer att ljuset

må komma tillbaka

att livsandarna

vill vakna igen

vill slippa mörkret

omkring mig

 

det är det jag drömmer

denna kväll i mitten

av november månad

 

anits 17 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-17 23:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
Utan drömmar kommer man inte långt. Bra!
2012-11-20

  Maria T
Vi får göra som naturen
vila och ta det lugnt
2012-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Läs Hans Ord varje dag. Det är styrka för din invärtes människa.
2012-11-18

  poetryGirl
jag tror det är bra med en viloperiod, precis som växterna....
2012-11-18

  Lars Hedlin
Fint skrivet om din dröm!
2012-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna drömmar...men håll ut...
ljuset kommer tillbaka igen...
2012-11-18

  Bibbi VIP
Hälso och styrkekram!
2012-11-18

  tom boreland
mörkertid
skräptid
2012-11-18

  M M Mannheim VIP
Anits, du skriver alltid bra, dina verklighetsskildringar är underbara. Men den här dikten står över de flesta du har skrivit. Helt underbar!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP