Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken hud



Din nakna hud

värmer mina blottade bröst


Vi är inte Du och jag

Vi är ett.


Du är ett lån jag förunnats.









Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-18 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu blir jag sittande och bara läser orden om och om igen...så innerligt vackert!
2013-01-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-11-23

  M M Mannheim VIP
En härlig dikt, närhet, trånad, kärlek! Vackert när två blir En!
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP