Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att sticka utan krav är stor avkoppling för mig


Till någon som behöver

 

sitter med en kopp kaffe framför

mig på bordet bredvid står en korg

med restgarner i många färger

det finns bara lite av alla färger

men av alla små nystan kommer

det att räcka till ett par sockor

till ett barn som behöver ha något

varmt på sina fötter när vintern

kommer med snö och kyla

 

 

anits 18 november 2012

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-18 18:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
fin tanke och fina sockor!!! Diktarjaget kan verkligen!
2012-11-20

  Lars Hedlin
Värme i livet!
2012-11-20

  ULJO
Fint att kunna förena nytta med nöje
2012-11-19

    maija tuori

Härligt !det är så härligt att leka med färger !det är givande terapi har själv en korg med restgarnen framme hela tiden och det blir strumpor och dockläder ha det så gott med din hobby!
2012-11-19

  arja savela
Oh vad härligt
2012-11-19

  Eva Helene VIP
Tre gånger glädje, att skapa, att ge och att få. Fint!
2012-11-19

    ej medlem längre
Ja, va fint! Fin bild!
2012-11-19

  aol
fint vännen,
2012-11-18

  Maria T
Så fint.
Jag stickar små rutor
och virkar ihop till en
liten filt
2012-11-18

  Bibbi VIP
Fint.
2012-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Omtänksamt!
Och färgglatt!
2012-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...du gör precis som min mamma...
någon kommer att bli glad...
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP