Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det trasiga

Det är mitt i det trasiga

jag ser din skönhet


Din vilja

att färdas igenom allt

även smärtan

ger mig hopp




Där

mitt i det smutsiga och hopplösa

dansar du

i vita skor


Och jag måste bara skratta






Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-02-14 23:26



Bookmark and Share


  Manal
vacker dikt,
2006-02-18

  Aisha VIP
...vackert, skört...ömt...ur det trasiga, smutsiga, stiger det rena, det vackra.. och det vackra skrattet...!.jättefint! kram från Aisha
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP