Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naken och svart


sanningen

ord som kravlar fram ur svalget
bölder på själva språket

låtsad empati
spelad välvilja
som om någon
någonsin
velat någon
något gott

så säg vad du menar
lufta allas vår innersta önskan

- jag vill trampa ditt kadaver
och finna fast mark
under mina fötter




Bunden vers (Sonett) av Onders
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-19 02:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är den samhällssociala lögnen till detta jag verkligen inte förstår mig på utan tvingas acceptera
2012-12-18

  Onders
lite galen är jag nog
men orubblig
2012-11-21

  SatansSon VIP
ERller så är dju inte det utan bara rubgbad.
2012-11-19

  Onders
det var då själva...
2012-11-19

  objekt3
jag trodde att det stod "jävla språket"

Själva?! - - - självaste?


2012-11-19

  Marianne Räf
Lite hårt. Fast i dikt kan allt sägas,
sanning som lögn. M.
2012-11-19

  Federico Romano
Tuff & rak text, den gillade jag..
Sanningen som ej sägs blir en osannning så småningom..
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders