Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

författare

om jag kunde förstå
varför såna människor skriver
och inte jag




Fri vers (Fri form) av Onders
Läst 132 gånger
Publicerad 2021-02-09 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders