Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inri


ofrälse

jesus har jag stor respekt för
han är inte lika stygg som jag
men seglivad som få
och när han väl blir ond
då får man huka sig

nog har jag lyssnat till hans ord
men förlorad är jag likafullt
för evigt




Fri vers av Onders
Läst 258 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-19 03:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du borde skriva mer!
Världen behöver lite mindre jesus och lite mer onders
2013-01-29

  aol
än om man ej tror på himmelen,
så är ju himmelen himmelen ändå,
2012-11-28

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Den här tycker jag om andemeningen i. För somliga är jag också totalt förlorad för, men vad gör det. De bokstavstroende kan vara riktigt elaka.
2012-11-23

  walborg
Du är inte förlorad för evigt, och ingen annan heller ...
2012-11-23

  Onders
för jesus är jag förlorad för evigt.
och för larz gustafsson.
men inte för er andra.
2012-11-22

  Johan Bergstjärna VIP
INGEN är förlorad för evigt!
2012-11-22

  SatansSon VIP
jag märker att duu är troende på deett nästan lika bisarfrt sätt som jag.
2012-11-19

  Marianne Räf
Hoppas du INTE är evigt förlorad.
Fast, dikten var fin. Håller med
- i stort - om dess andemening.

M.
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders