Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En ny morgon

 

måndag morgon

en ny dag och en ny vecka

tar sin början

 

tacksam att fått sova gott i natt

nästan åtta timmar

det är länge sedan

jag sovit så länge

utan att ha vaknat

en enda gång

 

drömmarna har varit många

inte obehagliga

utan fina drömmar

om minnen som jag gömmer

djupt i mitt hjärta

 

känner mig utvilad

blodsockret var normalt

denna morgon

det är det länge sedan

det varit

 

idag hoppas och vill jag gå

till församlingshemmet

fika ta del av gemenskapen där

det är också länge sedan

jag orkat

 

handarbeta behöver jag inte

även om jag lägger ner min stickning

den ska finnas där om lusten kommer

 

en ny morgon

en ny vecka har tagit sin början

hoppet om att den kommer att bli

mycket bättre än dom som redan varit

det hoppas jag innerligt känner glädje

för det nya som nu väntar

 

 

 

anits 19 november 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-19 09:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härliga tankar...
2012-11-21

  Lars Hedlin
Underbart skrivet! :)
2012-11-20

    maija tuori

Vilken härligt morgon har Du haft !Hoppas att du få somna skönt i kväll ..kraaam
2012-11-19

    ej medlem längre
Jättefin bild!
2012-11-19

    ej medlem längre
Vilken fin morgon å start på veckan....ha det så gott!
2012-11-19

    Birgersdotter VIP
Hoppfullt fint
2012-11-19

  Bibbi VIP
Lycka till med dagen och tack för en fängslande beskrivning!
2012-11-19

  aol
jordnära fint skriftat,
2012-11-19

    Yarissa
vackert och hoppfullt
Allt gott till dig!
2012-11-19

  Anya VIP
Härligt, innehåller är hoppfullt och diktarjagets planer låter trevliga.
2012-11-19

    ej medlem längre
vackert skrivet..
2012-11-19

  Arja Söderfeldt
Du skriver okonstlat och i vardagsnära ton. En fin vecka önskar jag dig!
2012-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och hoppfullt skrivet...njut av din dag...
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP