Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan tvivel, men med rädsla.

Du är det vackraste..
..i din närhet finns livet.




Bunden vers (Haiku) av LE
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-02-15 00:22



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
vad oehört fint!
2006-08-28

  Oskar...
Kort, koncist och genialt..
Jag är imponerad över hur mycket dina få ord rymmer. Bilder spelas upp och leendet letar sig fram. Texten är väldigt öppen och man sitter faktiskt och tänker efter en stund.
Jag gillar den mer för var gång jag läser igenom den här..
Vi får helt enkelt avsluta med ett Ggteborgskt: Gôrbra..
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

LE