Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveksamhetens tid

Ser i dina ögon att du vet,
hör det i dina drömmar.
Du väljer alltid rätt tid.




Bunden vers (Haiku) av LE
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-04-04 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LE