Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt steg

..i rädslan för tryggheten i dig,
gömmer jag mina känslor..




Bunden vers (Haiku) av LE
Läst 553 gånger
Publicerad 2005-10-09 19:30



Bookmark and Share


    Fia
Bra! Fint! Blev sittande en stund och bara funderade och till sist tänkte jag att just så är det nog.
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LE