Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

vet att du är här nu
känner det i luften,
ingen kan ge mig mer ro.
Andas lättare, ser klarare.
Du är vacker.




Bunden vers (Haiku) av LE
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-02-16 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LE