Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
road!


provocerad?


vi är för gamla för provokationer,
min vän

livet är en fest och ett smörgåsbord
och du är en krydda
en exotisk ört

jag sjunger glatt med i dina refränger
du får ursäkta de falska tonerna
och se till mitt glada lynne

en gycklare är jag, men ingen hycklare
om du bjuder upp så dansar jag gärna
med ena foten i klaveret




Fri vers av Onders
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-19 14:25



Bookmark and Share


    Svarte Petter
Låt mig gissa. Ni är enäggstvillingar. Onders och Goders?
2012-11-23

  Onders
nix. det var min bror.
2012-11-23

    Svarte Petter
Hmm... Var det inte du som spelade Chewbacca i Stjärnornas krig?
2012-11-23

  Onders
den togs i min ungdom
tänk att jag en gång varit så bildskön!
2012-11-19

    ej medlem längre
vem är det du har på bilden?
2012-11-19

  Federico Romano
Punkaren.. Var nog mera Larz, men det ledde tiil Larz nu.. Idag..
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders