Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett konstverk i kosmos!

Blickarna från drömmarna
där vi mötts
känns bara så rätt

Vi är som nattens vackra änglar
toner som dansar vackert i symbios

Allt ett vackert skådespel
ett konstverk i kosmos




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-20 09:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert..
2012-11-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärlekskonst
en fin nivå
för två att nå
det bästa då!
2012-11-21

  Chawa VIP
Vackert!
2012-11-20

  ResenärGenomLivet VIP
Fint...
2012-11-20

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
fantastiskt skön!
2012-11-20

  Osvalds_Dotter VIP
Fina rader :)
2012-11-20

  mare VIP
Mycket fin !
2012-11-20

  Angel of love
Väldigt vacker!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin