Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger av mig!

Jag är en fri själ
min egen vilja

Jag är ingens egendom!

Jag ger mig
till dom som ger
av sin värme och kärlek

Jag ger till dom som
låter mig vara mig

Så kom om du vill som jag!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-20 09:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra........
2012-11-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fria själ
flyg väl
se upp
för alla
skäl...
2012-11-21

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Vi är alla kärlek, i alla fall vi som har ögonen lite öppna
2012-11-20

  Osvalds_Dotter VIP
Att vara sin egen,,
sin egen fria själ,,
gå sin egen väg.


2012-11-20

  mare VIP
Bra !
2012-11-20

    ej medlem längre
flyg...bra!
2012-11-20

  Angel of love
Underbar frihet!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin