Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just a week. Just seven days left to my birthday.


Just seven days left


Bara sju dagar av mitt liv är kvar
Som en sjuttonåring

De sista dagarna som sjuttonåring
Kommer aldrig tillbaka, för
Dagarna existerar bara för dag, i dagar

Dagarna går, för att minnas
Månader går, för att minnas
År går, för att minnas

Om sju dagar
Klockan 06.16

Sju dagar kvar
Bara sju dagar kvar
Tills jag är arton




Fri vers av invisibleangel_
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-02-15 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_