Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röster

Jag minns aldrig ansikten
de blir blanka
tomma
men röster stannar för alltid

Ibland minns jag din röst
mjukt raspande, som en LP-skiva
utan ljud.

Svår att höra.

Jag minns inte längre ditt ansikte
det är blankt
tomt
försvunnet

men din röst stannar för alltid
som en LP-skiva utan ljud.




Fri vers (Fri form) av Yvonne Diana
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-21 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Diana
Yvonne Diana