Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom ram!

En tom ram

Fyll den med vad du vill!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-21 10:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Fyll den med mycket kärlek
2012-11-25

  mare VIP
Bra, mycket kärlek ;)
2012-11-22

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
En så fin bild du ger oss. Jag la precis en massa blommor i den.
2012-11-21

  Angel of love
Vackert, ja fylla den med allt från livets alla bilder
2012-11-21

  Anya VIP
Jaa det är så det ska vara med livet. Min ram är redan rätt full men jag kan nog hitta några vita fläckar där jag själv kan bestämma. :o)))
2012-11-21

    ej medlem längre
oj den var mäktig ...

mycket tankar rymmer ...
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin