Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så många människor lever bara sin rädsla..hur förklarar man..


du vi jag vi du du du

är arg på mig
du är arg på massa saker
fast mest på dig själv
du är rädd också
så himmla rädd så du ser till att allt du är rädd för
händer
vad du nu ska vinna på det?
som om det vore viktigt att bevisa livet som ett helvete
som om det var hela grejen
att kunna komma undan själv
skylla på
oturen
och att livet vill illa
som om andra borde men inte du för du är du
andra måste men inte du
du borde få allt ändå
fast du vet
det är inte mitt fel
ingen annans heller
alla kan leva fast alla måste ta i för att få
ändra sin dröm litegrann och förstå att allt på en gång oftast slutar i ingenting
av något
andra måste förstå
att puttar man bort andra människor för man är rädd
så får man verkligen anledning att vara rädd sedan
ingen kan leva utan andra
inte du
inte jag
ingen kan leva med andra heller utan att påverka
påverkas
ingen får heller gå runt och vara lycklig jämt
eller låta alla dagar gå hur som
ingen får följa sina känslor hur som
för stunden bara
ingen undankommer heller livets slag
även om vissa lär sig ducka bättre än andra
vad är det som får dig att göra som du gör mot dig?
varför vill du så envist bevisa att livet är ett helvete
vem vinner på det?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-21 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP