Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den spirituella känslan


runt och runt i

att jag tänkte det att det värmde
nästan brändes
känner stäldhet känn det runda
som en sång i mig
på ställen som jag blundat
i bubblan som är min omgivning
håller vi besatt instrument insett kraften i en röst
allt vibrerar in i oss
består av vatten upp till mitt bröst
är glad att jag får fylla på
än en gång kasta blicken
som floder flöt från alla håll
en självklarhet
planeter faller mot mitten
väntande viljor, en varmare kropp
någonstans är det stjärnklar natt
andra planerar på allt som känns viktigt
för stunden, lägger vikter på skulden
symbolerna spricker prick på sekunden
inte längre särskiljd.
ett enda liv som utvecklas
börjar syna orsaker till sin världsbild
acceptera sin ondska
somliga tidigare drivits av och jag skrivit om
och borde tonsatt
en av världarna slumpen har skapat.
i hav av matematik. med blodad tand
går alla omkring, djur som djur, men för stor för sitt namn




Fri vers av Jonasson Patrik
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-21 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonasson Patrik
Jonasson Patrik