Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kropp och själ

har mitt eget sätt att se att
också fråga är
det något fel med ett eget sätt att veta?
varför det blir ljust och varför det just nu
men att jag också har sett dig med att leta
du tittade bakom hörn men mest ner
såg att vännerna blev några
vissta gjord rätt i att dra andra sprängd till tårna
det kliade i min käft, jag hoppades på nånting nytt
drog ett bloss och jag tog ett block och kände efter
det kändes schysst
det är just då och så som jag vänder texter
lite för vad vänner säger men mest för kropp och själ
samt för folk som är med
jag kommer aldrig glömma det vi gjort även om det gick fort
hon är sprängd ner till tårar stänger mina blåa
jag vill aldrig se det igen det gör för ont och hon är allt
och hon är sann
som gett mig sånt att påstå
med något att stå på
något jag inte haft på två år




Fri vers av Jonasson Patrik
Läst 225 gånger
Publicerad 2012-12-14 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonasson Patrik
Jonasson Patrik