Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

long story short

nyss mött luft tagit törnar
svider i hela kroppen
just född börjat svalna
och dom sveper om mig
har börjat dansen just nu utan ögon
men redan ser
att båda två älskar mig
och vill ge mig fred
redan ser att det finns mer att ge
även om hundra år

glöm det inte i stunder som
noll ler med er
när blodet pumpar sen säger blunda gråt,
och tänk hur det kunnat gå.
hopp, hopp!
känsla bär mig
ända tills jag är stum och grå
vis som en älg
därför tack till alla som visade mig,
och tack till allt som jag undrade på
tack till visan i sig.




Fri vers av Jonasson Patrik
Läst 198 gånger
Publicerad 2012-11-22 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonasson Patrik
Jonasson Patrik