Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höj kontrasten

är blank nu. redo att skrivas på teckna gärna något att rivas med som
värt att läggas ut vändas igen tills jag höjt kontrasten då kan jag visa er
hur jag missbedömt förvrängt din tisteldröm vändas igen sen vakna på fel sida av stan.
höger om helgen till höger och vänster, löven och känslor kommer just då
med rådjuren som står på sin gård när alla skiljs. kärlek.
det rivs. härligt!
still kan vi fånga solnedgången på lunchen redo att skrivas till, varför
varför använder vi orden för, it brings distance mellan två
som ska leva för varandra som skorna gör.
mer tid åt hökar men glöm inte djuren
ljusen är stöpta missfärgade och avbrutna
har dom tappat sina hoods som vilar, vilar alltid i strid vilar all tid på frid
trotts en vilja att bli avgudad men dina fyra klövar klyver fyrklöver bra att du övar
tills era vänner vänts igen med dig lämnad själv.

så ny mobil låt den ladda ur då det kvittar den...
är blank nu. skölj ensamheten över mig den hittar sina ingångar
mellan grenar under komplimanger




Fri vers av Jonasson Patrik
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 04:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonasson Patrik
Jonasson Patrik