Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aktuellt fall i Gävle som gav upphov till en pjäs av drabbad


Assistansnedsättning

Om en blind leder en blind

kan andra människor se

vad som behöver göras

Mycket hjälp och assistans är nödvändig

i en situation där livet ändå kräver

så mycket kraft att leva

Detta lärde jag mig under en föreställning

som pressade tårar ur skratten.




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-22 15:59



Bookmark and Share


  walborg
Roligt att en teaterföreställning i sublimerad form kan ge så mycket
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP