Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förklara

Hur förklarar man skogen för den som vuxit upp i öknen?
Hur förklarar man snön för den som vuxit upp i tropikerna?
Hur förklarar man havet för den som vuxit upp bland bergen?
Hur förklarar man slätten för den som vuxit upp i skogen?
Hur förklarar man tystnaden för den som vuxit upp i staden?
Och hur förklarar man kärlek för den som bara lärt sig att hata?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Märta Johansson
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-11-22 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Märta Johansson