Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fodret kan ha ett broderi som ger bryderi


Ord kan värma som en päls i kylan

Ord kan värma som en päls i kylan. Under pälsen kan man ana ett foder som inte är lika uppenbart som pälsen. Fodret kan ha ett broderi som ger bryderi. I lampans sken kan man se mönster som annars går en förbi.
Ni, du, jag tolkar ofta en text på olika sätt beroende på olika faktorer.
Ser man någon som skriver sådant som river till i ens hjärttrakt nästan som att få en infarkt, starkt och igenkännande så vet i alla fall jag att hellre dö då än att inte ha känt den känslan alls.




Fri vers av wildah
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-22 20:26



Bookmark and Share


  Svart svan
Ja, nog är det märkligt att ord har en förmåga att beröra på avstånd...
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah