Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsklart

 

klart jag saknar
med avståndets brutalitet
just i kväll
när världen är 
mer än jag orkar
och trädgården ligger argöde
med slocknade lysmaskar
och en suckande grind

klart jag saknar
med armar som bara vill kramas
och en litenhet
som inget hellre önskar
än att ligga nära nära
varmhållen och tröstviskad

 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-22 20:51



Bookmark and Share


  Zachrisdotter
underbar lyrisk
stark text

jag tycker så mycket om.. !!

avslutningen, orden
"varmhållen och tröstviskad"
är det finaste jag läst på länge...

de kröp rakt in i bröstet på mig!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP