Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skäll mig stark!

Ja exact presis så!

Skäll mig starkt
jag landar tamt

Går sedan i stilla ignorans




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-23 08:54



Bookmark and Share


  Rise Little One
Mycket bra taktik!
2012-12-27

    Birgersdotter VIP
Bra ordat med humor och distans
2012-11-25

  anits VIP
Bra skaldat
2012-11-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skäll kan
bli en skräll
när Du nästan sa häll...
What that will be
no one can tell...
2012-11-23

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
väldigt dubbelbottnad och bra text om stolthet.
2012-11-23

  Kim VIP
Hm, ja vi kanske alla skulle mått bättre av hundmammor?! Kanske mer tydliga och lättlästa än de mänskliga...
2012-11-23

    ej medlem längre
just så..
2012-11-23

  Angel of love
Stark... Men stäng inget inne!
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin