Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda gryningen *

Jag vill förstå

men gör det inte.

. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jag vill tro

att det kommer förändring.

 

Att solen reser sig upp

från den röda gryningen.

 

Jag vet 

att det röda blodet

pulserar genom venerna.

 

Varför kan inte det röda

följa med

och forma framtiden.

 

Med min tro

får jag hjälp!

med bön får jag hjälp.

 

Den som hjälper mig

är Gud.

Den som hör mig

är Jesus.

. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det måste vara en orsak

till att Han skapade

så många fattiga.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-23 12:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tankeväckande
2012-11-24

    ej medlem längre
Vem skapade så många fattiga?
2012-11-23

  Lavinia Röd
Om teodicéproblemet kan man tala mycket :)
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP