Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dog

fick för någon timme
eller är det fler
veta

veta
v e t a

att du är död

du min vän

du min glada goda stora omfångsrika

danspartner

i dansen blev vi vänner

du dog precis
exakt så
som du sagt

så som jag hört dig säga så många gånger
mitt i dansen
mitt på dansgolvet
dansen ditt liv
dansen
din väg ut

så svårt förstå
men långsamt inser någonting av mig
tårarna som språk
skyndar sig att inta sina platser innanför min blick
skyndar sig
många
vara redo att säga mig
att det är sant
det är på riktigt
genomtränga mig till sorgens uttryck
förlösa sig
ur mig
få mig att förstå och veta

gråta

en sådan obegriplig gåta

att någon
att du

kan gå så fort

härifrån
vårt detta

till dit
det något andra

hon du dansade med
hon svängde just runt
i b... _ _ __________





Prosa av glasa VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-23 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP