Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte idag

 

 

I dag 

mötte jag min motsats.

En jag kunde 

diskutera med. 

Någon som hade

en annan åsikt.

En som inte trodde

som jag.

Eller trodde vi kanske 

på samma saker

och personer.

Men hade bara

olika åsikter om det,

om dem.

 

Var det min motsats jag mötte

eller var det

min egen spegelbild?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-24 00:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat om att kunna se saker
ur olika perspektiv
2012-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att kunna se saker ur olika perspektiv...
2012-11-24

    Anki.A
känns igen...
man får sig en tanke ställare
2012-11-24

  Ninananonia VIP
Ja det kan man undra? Fina tankar..
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP