Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I marginalen

De utsatta
I marginalen
Utan sammanhang
Är människor
Liksom du
Som ingår
I något

De finns där
På samma scen
Det är bara trappstegen
Som skiljer

De är människor
Med drömmar
Men också med krossade
Illusioner
Om vad ett liv innebär

De utsatta
Är för evigt
Förpassade till de
Sämsta rollerna
Så att du
Ska kunna stå
I rampljuset




Fri vers av AA VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-24 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP