Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag kväll

Fredag kväll
Försvinner sakta in
I en dimma
Kvar finns konturerna
Vars linjer förbleknar

Du ser skuggorna
Av händelser svepa förbi
Ömsom omfamna dig
Krampaktigt
Ömsom lösas upp

Du sitter där
Och undrar
Vart livet tar vägen

Det är ständigt fredag kväll




Fri vers av AA VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP