Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den personliga Jesus

 

 

Min tro

är kommen ur min barnatro.

Där Jesus är den

som skyddar barnen.

 

Där Jesus gör

alla de mirakel 

som det står

att Han har gjort.

 

Ja jag tror på Jesus

att han satte barnet först.

Att Han ser det bästa

i var och en av oss.

 

Att Han helar

när vi ber om det.

Att Han hör bön

och att Han handlar därefter.

 

Jag tror 

att Han sitter

på Guds högra sida.

 

Jag vill följa Hans 

kärleksbudskap.

Men det är inte 

alltid att jag lyckas.

 

Men också 

att jag inte blir dömd

för det.

Men att jag en dag

får stå till försvars,

inför Gud och

Hans enfödde son,

Jesus Kristus.

 

Det är min tro

som jag aldrig överger.

 

Det är min

personliga Jesus.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-24 13:18



Bookmark and Share


  poetryGirl
fint med din privata Jesus
2012-11-25

  Bibbi VIP
Gott.
2012-11-24

  anits VIP
Mycket fint och berörande skaldat
2012-11-24

    ej medlem längre
Ja, Jesus är vån vän, Herre å frälsare....
2012-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fint med en personlig relation...
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP