Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre olika religioner...en Gud....så varför då strida?


Döpt i tro

 

 

Jag föddes i ett kristet land

Jag döpets in i tron

När jag var nio månader

var jag nära döden

Jag räddades av

Alexander Fleming

och av Gud

 

Jag såg som äldre

Gud i Uspenskikatadralen

tänk att

Han visade sig

för mig!

 

Jag har flera gånger

efter det

fått Honom bekräftat

för mig

 

Jag blir nu

så ledsen när så många

säger att Han inte finns

Han som är min tro

Han som är min religion

 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-25 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med Levande tro å förbön för dem som inte tror kan vi förändra, jag har också mött Jesus, Levande i all sin prakt!/Birger
2012-11-25

  walborg
Vilken fantastisk upplevelse Du haft i den magnifika Uspenskij-katedralen i Helsingfors! Visst blir man lessen över utebliven gemensam glädje över Gud.
Men det påverkar ju på intet sätt Guds existens.
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP