Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur ego får man vara?


i MITT rum

kan jag tjura hur mycket jag vill
utan att bry mig om någon annan än mitt egna ego

sådär alldeles skandalös som man tydligen har rätt att vara
så även om himmelen trillar ner behöver jag ju inte bry mig då för jag är under jord
och här finns bara
mitt rum
mitt griniga ego
och jag jag jag
mina monster kan växa sig hur stora dom vill och ingen får komma in och stoppa dom
för här får dom minsann härja fritt och jag skiter i
så det så!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-11-25 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP