Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inflytande

Inflytande
för de i marginalen
är en utopi
så länge de osynliga väggarna
finns

Inflytande
ordet för dagen
blir då en administrativ piruett
för att hyfsa till fasaden

De marginella
släpps in i konstruerade rum
där hopp väcks
om delaktighet

De givna resurserna
begränsar
tonen
trots ambitionen




Fri vers av AA VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-25 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP