Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då och nu

 

Så bleknade bilden 
bleknade varande 
från då och nu. 
Så bleknade kärleken 
av avståndet. 
Kvar är bara ett minne 
som varar från nu 
och ända till då 



Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-25 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP