Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då och nu

 

 

Så bleknade bilden

bleknade varandet

från då och till nu.

 

Så bleknade kärleken

av avståndet,

kvar är bara ett minne.

 

Som varar från nu

och ända till då.

 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-25 23:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite vemod i orden...men fint...
2012-11-26

    ej medlem längre
Ett kärt minne, ett ljus...
2012-11-26

  Angel of love
Vackert berörande!
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP