Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan genom olika liv *

 

 

Varje människa som dör

far ut i det oändliga universum.

Själen som far iväg

hittar sin plats

i en annan dimension,

i en annan värld.

 

På jorden genomlever vi

en djävulsk test

för att på andra sidan

på reda på Guds egentliga mening.

 

Det jordiska livet

är bara en del

av en större plan.

 

Runt omkring jorden

finns miljarder och åter miljarder

andra planeter som jorden,

i en oändlig rad av andra galaxer.

 

I allt detta möts vi

på våra olika resor,

hälsar på varandra igenkännande.

Du möter dig

och jag möter mig.

 

I allt detta finns

den allenarådande Guden

den största kraften

som någonsin har skapats.

 

Den största kemisten

den största biologen,

naturvetaren.

 

Fundera inte på det nuvarande livet

koncentrera dig på resan

mellan liv här

och liv där. 

 

 

Varje människa som dör

far ut i det oändliga universum.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-25 23:41



Bookmark and Share


  Magica VIP
Personligen tror jag det kan vara bra om man kan försöka finna ro i livet här och nu, för vi vet ju inte med säkerhet att det finns något mer efter detta liv, även om vi kan tro vissa saker. Men intressant text, tycker om den i sin helhet, att inte försöka grubbla för mycket tex vore ju bra emellanåt kanske. :)
2012-11-28

  walborg
Är inte själva reflekterandet och tänkandet också en del av livet mellan nu och sedan?
2012-11-26

  Ljusletaren
Otroligt bra beskrivet/kram
2012-11-26

  M.A.J.R
Jag som försöker göra min resa eller starta den om igen. Denna vart bra och tycker den är passande. applåd!
2012-11-26

    ej medlem längre
Vi kanske kommer till Herren om vi är ödmjuka tjänare å bryr oss om vår nästa...
2012-11-26

  Angel of love
Ja håller med Nina där, den kom precis rätt! Och så bra
2012-11-26

  Ninananonia VIP
Tack den här behövde jag idag.. Jättefin..

"På jorden genomlever vi

en djävulsk test

för att på andra sidan

på reda på Guds egentliga mening."


"Fundera inte på det nuvarande livet

koncentrera dig på resan

mellan liv här

och liv där. " Universum är i dina ord...
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP