Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära nära nära eller inte vad var det han sa den där

att vara eller icke vara
jag vill vill vara
alltid
hela tiden
vill lyssna på
vad intuitionen säger


livet har lärt mig att den alltid har rätt
önskat så många gånger
den hade fel
men
nej
alltid rätt
därför klarar jag inte idag
lögn
hoppas och tror
alltid
att den där jävla förbannade känslan ljuger
fast
vet ju
ändå
och ibland
hatar jag verkligen mig själv för det
varför
skulle
jag bli
sådan här




Fri vers av kråkan VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-25 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP