Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ingen ork

 

jag har inte orkat

läsa det ni skrivet

mina kära skrivarvänner

 

jag har heller inte

haft orken

att svara på alla

era meddelanden

 

det kommer

och det måste få bli

några i taket

 

jag undrar så när hostan

ska ge sig av

den är så jobbig och dryg

suger musten ur mig

 

nu vet jag

att jag inte är ensam

om att ha det så här

 

det gäller att ha tålamod

tyvärr börjar det tryta

jag ber och hoppas

att det kommer att bli

bättre nu när

första advent närmar sig

 

så förlåt mina skrivarvänner

och andra som kommenterat

det jag orkat skriva

och än inte fått något tack

 

 

anits 26 november 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-26 10:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så är det för oss alla ibland.
Vänskapen bygger broar och ställer inga måsten!


2012-12-05

    maija tuori

Krya på Dig min fina skrivarvän ...jag har inte heller orkat så mycket de senaste dagarna ..men har lyssnat musiken som jag tycker om..kraaaam
2012-11-29

  Ljusletaren
Jag är sällan förkyld men belv det ordentligt förra vintern. Det tar tid att komma igen och det kan ta veckor och månader.

Så var bara och hämta igen dina krafter och skriv om det känns rätt. Låt alla dikter och meddelande vara ... var bara ... krya på dig/ kram
2012-11-29

  Lars Hedlin
kramar om och hoppas du du finner din ork kram
2012-11-27

  Bibbi VIP
Min kärlek är kravlös och huvudsaken är att Du får krafterna tillbaka och kryar på Dig.
2012-11-26

  Larz Gustafsson VIP
Ingen fara. Det är lugnt. Krya på dig.
2012-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ta det lugnt bara...det viktigaste är att du blir bättre...
2012-11-26

  Anya VIP
Vila vännen! *krya på dig kram*
2012-11-26

  Eva Helene VIP
Ta det lugnt och var rädd om dig!
2012-11-26

  arja savela
Var inte orolig, vi vet att du tackar. Bli bra först i lugn o ro! Kram
2012-11-26

    ej medlem längre
med hopp om snar bättring...
2012-11-26

  Eaglemountains VIP
Underbar bild !
2012-11-26

  Eaglemountains VIP
Krya på Dig, min kära vän! Kram!!
2012-11-26

  M M Mannheim VIP
Allt är förlåtet, kära vän....må så bra du kan....vi finns kvar och så gör du!
2012-11-26

  aol
krya på dej min fina poetvän,
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP