Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dunkelhets ljus


I n d i g o



 



åter stoft
från sällhets höga sky
djupt
i magmas ohejdade flöde 


omdana ämne
levande öde

till nya strofer
ämnade att ljuda
levande sjuda


visa varthän

 

alltigenom
rymmer
puppans skal


bryt dörrar
som synts låsta
frö att födas
spirande viga
sin inre rymd


som fötter på jord
lyckligt blottad
ej längre tyngd

 

ej heller skymd

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-29 00:02



Bookmark and Share


  Anna*
Att våga synas, våga vara allt utan att dölja sin utveckling, visa sina färger och sin skönhet trots allt - bara min tolkning!
2012-12-01

  wildah
Mycket vacker!
2012-12-01

    ej medlem längre
Vacker!
2012-11-29

  Lars Hedlin
Den här var bra....
2012-11-29

  Ljusletaren
Föder många tankar och denna dikt gillade jag verkligen/ kram
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight