Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnade *

 

 

Jag finns

jag lever

jag är.

Omfamnad av allt

omfamnad av evigheten.

 

Vi är alla

som är här 

också omfamnad av allt

omfamnade av evigheten.

 

Det bara finns

det bara är.

Du och jag 

kan inte göra något åt det.

 

Det är bara att finnas till

bara att leva

vara en del 

av varandet.

 

Finnas i en ocean

av evigheter,

och omfamnade av det.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-26 21:51



Bookmark and Share


    Anki.A
så fint skrivit
2012-11-30

  Ninananonia VIP
:) härligt...
2012-11-30

  Bo Himmelsbåge
Omfamnade av Livet! Fint skrivet Matts!
2012-11-28

  Magica VIP
Fint!
2012-11-28

  Ljusletaren
Omfamnad av evigheten ... så fint/ kram
2012-11-27

  walborg
Ett vilotillstånd vi alla behöver ibland
2012-11-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ett fint konstaterande...
2012-11-27

    Anki.A
känner värme och kärlek när jag läser din text
2012-11-27

  Angel of love
Vacker, och ja vi lever nu och vi är här!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP