Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Next on stage

Panikartad påstrykning
av limmet jag använder
för att fästa det leende
jag bär för alla utom min spegelbild




Fri vers av Dwixel
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-28 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dwixel
Dwixel