Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perhaps misunderstood.

Kanske är allt det negativa en portal till känslornas rötter
vilket inte många kan begripa, knappt jag heller ibland
ändå är jag så missförstådd när andra säger att jag är negativ
jag tror bara att folk ser från fel vinklar
och om de ändå bara ville förstå att det finns något som har orsakat den plats man har bäddat för något som är negativt ibland
i dem djupaste rötterna
finns de nästintill obefintliga stora framgångars förklaringar
till något som blir självklart
men stanna du i tron om att du vet allt
om mig
och stanna du där i tron om att du förstår allt som du vill förstå
när jag bara förblir mer missförstådd
ju mer du går ifrån




Övriga genrer av gurkmupp VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-11-28 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP