Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ut ur greppet

Jag måste ut, ut från ditt grepp
dessa dumma lekar
leker kärlek, leker förhållande som om vi skulle veta facit i hand
vi älskar inte varandra
vi älskar hoppet, vi älskar att tro
men ditt ego tränger bort mig, tills du expanderar
hoppas att du brister, hoppas att du försvinner, hoppas att du förgörs, frigörs....
jag vill älska mig själv
men det går inte, det går aldrig, jag vill nog egentligen inte
önskar att jag visste hur naken en själ kan bli
du tog ifrån mig friheten till att välja, välja ja eller nej
du tog för dig av mig, en bit till ditt ego, en bit till din resa
tuggar sönder min existens med dina lögner
jag ser dem med öronen, hör med kroppen
hoppas att du går sönder
så som jag gör
när du går ner på mig i sömnen . Du glömde mig i din ekvation. När du tog för dig..
hoppas att du försvinner, hoppas att du dör




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-25 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP