Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets dragkedja


Jag försökte förklara om livets dragkedja
Om hur förhållanden lika gärna kunde vara utan två pjäser om inget finns emellan två individer.
Syftet var aldrig att kväva oss, dig.
Den skulle ju få oss bli starkare men en kan inte dra ett förhållande.
En kan inte vara allt som får det att snurra.
Och inget kan bli av att se på.
Det är inte så man lyckas för i så fall hade vi lett.

Att du gav up något du inte investerade i är att skrapa en lott som redan är tomi i tron på att man ska vinna.
Livets dragkedja är för mig när två individer skapar steg, sick sack minnen som får oss att dra ihop i en linje.
Du på andra sidan och jag på den andra. Och vårt liv skulle dras ihop.
Inte dras isär.







Fri vers (Fri form) av gurkmupp VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-14 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP